Catalog

GRECIA - Tabără pentru copii

GRECIA - Tabără pentru copiiGRECIA - Tabără pentru copiiGRECIA - Tabără pentru copiiGRECIA - Tabără pentru copii
transportFB

 «SKOURAS CAMP»

TABARA INTERNATIONALA PENTRU COPII SI SCOALA DE VARA IN LIMBA ENGLEZA

Oferiti-i copilului dvs. o vară de neuitat plină de impresii vii, binevenite în tabăra SKURAS pe coasta Greciei!
Consilierii-animatori sunt o echipă bine dezvoltată de profesioniști din Rusia care au dezvoltat deja programe de divertisment și educație interesante și diversificate pentru diferite categorii de vârstă.Copiii vor putea să se strecoare în atmosfera de creativitate, să participe la jocuri interactive, cursuri de masterat și diverse competiții pentru dezvoltarea logicii, a imaginației copiilor și a gândirii creative.În această tabără, fiecare copil va primi o atenție deosebită.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani sunt admiși în tabără!
Limbele de comunicare - ENGLEZA si RUSA!

Preț per 1 copil la 7 nopți / 8 zile pentru lunile Iulie și August 2019 (transport inclus; plecări în fiecare Sâmbătă și Miercuri):

Plecări 03.07.2019 - 27.07.2019 = 380 €
Plecare 31.07.2019 = 365
Plecare 03.08.2019 = 360
Plecare 07.08.2019 - 14.08.2019 = 350
Plecare 17.08.2019 = 375

Prețul inlude:
- cazare 7 nopți / 8 zile (posibil și compinații de 10, 11 și 14 nopți)
- tranport autocar tur-retur (copilul va fi însoțit până la tabără)
- alimentația de 4 ori pe zi
- asigurarea medicală

LOCALIZARE: Peninsula Kassandra (HALKIDIKI)

CONDITII DE SIGURANTA: Teritoriul taberei este imprejmuit si beneficiaza de servicii de paza non-stop

FACILITATI TABARA: Salon, 2 sali pentru servirea mesei (fiecare avand o capacitate de 500 de locuri), 5 telefoane - automate, seif (copiii pot pastra banii sau lucrurile de valoare), biblioteca, amfiteatru (900 de locuri), centru de calculatoare (1 camera), 2 piscine (una cu dimensiunea de 25m x 12,50 m x 3.10m, a doua de 25m x 10m x 3.10m), 4 terenuri de baschet, 2 terenuri de volei de plaja, 2 terenuri de volei, o sala de gimnastica, zona pentru sarituri in lungime, 4 terenuri de fotbal (2 - cu gazon), 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de handbal, 10 trambuline, teren mini - golf (12 gauri), un centru de sah, poligon tir sportiv (4 locuri), un centru de echitatie, sala pentru tenis de masa (8 mese), aerobic, sala de scrima.

FACILITATI CAZARE: Casute cu acoperisuri din tigla si ferestre din lemn. In fiecare camera sunt 3-4 paturi supraetajate si un loc pentru bagaje. Toate camerele au dus, WC, chiuveta. Baile si toaletele sunt curatate de menajere, dar camera de catre copii. Capacitatea de cazare este de 6-8 copii. Casutele au o terasa (cu masa si scaune). La sfarsitul fiecarei aripi (la 4 - 6 camere) exista, de asemenea, toalete separate (total - 180) si cabine de dus inchise (70), unde copiii merg doar insotiti de consilieri. Exista, de asemenea, dusuri in aer liber (120).

MASA: Restaurantul este echipat cu echipamente de ultima generatie. In sala de mese, mancarea este servita de consilierul grupului. Mesei ii este atribuit numarul camerei grupului. Salate, paine, farfurii si tacamuri pe masa. Consilierul va aduce copiilor felul principal cu o garnitura. Se poate cere un supliment. Pe masa exista un platou mare cu fructe. Dupa masa, consilierul aduna resturile de pe masa.

ASISTENTA MEDICALA: Cabinet medical (un medic si doua asistente medicale) - garda non-stop. Daca este necesar, copiii sunt redirectionati catre spital. In cazul in care copilul dumneavoastra are o problema de sanatate, acest lucru trebuie comunicat agentiei, care, la randul sau, trebuie sa informeze in scris administratia taberei.

DIVERTISMENT: In fiecare seara de la ora 21:00 au loc spectacole de teatru in amfiteatrul taberei, petreceri la piscina (Pool Party) sau pe plaja (Beach Party), cu focuri de tabara si disco. O data pe saptamana, este organizata o plimbare in localitatile invecinate.

ZIUA PARINTILOR: Parintii care opteaza pentru a se relaxa intr-unul din hotelurile din apropierea taberei, isi pot vizita copiii in fiecare week-end intre 18 si 21. Plecarea copiilor din tabara este permisa doar la prezentarea pasapoartelor parintilor sau rudelor, certificate de notar.

HOBBY-URI: Muzica, sport, dans national grecesc si dans modern, aerobic, pictura, modelaj in lut, sah, fotografie, informatica, teatru, gradinarit, etc.

English Summer School (Scoala de vara in limba Engleza): Pentru cei care doresc cursuri suplimentare de limba engleza: cursurile se desfasoara pe 10-14 de ore pe saptamana, fiecare curs avand o durata de 2 ore. Fiecare grup este alcatuit din maxim 12-15 persoane. Profesorii - vorbitori nativi. Atentia principala este acordata conversatiei. Cursurile sunt sustinute in colibe din lemn. Grup multinational. Puteti plati cursurile impreuna cu sejurul in tabara - taxa suplimentara este de 2 euro pe zi (in functie de durata de sedere in tabara, spre exemplu: pentru un sejur de 22 de zile in tabara taxa suplimentara va fi de 44 de euro pentru cursurile de limba engleza). Cei care doresc sa achizitioneze materiale ajutatoare costul este de 10-13 de euro (in functie de nivel) sau pot fi emise in timpul lectiilor fotocopii ale unor pagini dintr-o carte, fara costuri suplimentare.

ATENTIE! Copiii trebui sa vina cu un sac pentru depozitarea hainelor murdare. In tabara nu sunt oferite servicii de spalatorie. La cerere, pentru o taxa de aproximativ 7 euro pe 5 kg de haine, se ofera servicii de spalatorie - organizate in afara taberei.

Se ofera lenjeria de pat; prosoapele si le aduc copiii, inclusiv pe cele de plaja.Pentru un grup de 10 copii - gratuit locul pentru insotitorul de grup. Cazare gratuita in tabara si mancare.

Informatii suplimentare: Pentru un grup de 10 copii - gratuit locul pentru insotitorul de grup. Cazare gratuita in tabara si mancare. Se ofera lenjeria de pat; prosoapele si le aduc copiii, inclusiv pe cele de plaja.Pentru un grup de 10 copii - gratuit locul pentru insotitorul de grup. Cazare gratuita in tabara si mancare.

Detalii la telefon: 022 850 800 / 078 850 800

* Compania isi rezervă dreptul de a modifica pretul

Versiune de tipar