Catalog

Tailanda

Lista actelor necesare pentru obtinerea vizei turistice in Thailanda (fara prezenta turistului):


1) Pa┼čaport, valabil cel pu┼úin înc─â trei luni de la data expir─ârii vizei; 

2) 1 fotografie color 3x4, tip pa┼čaport 
3) Formularul de cerere completat lizibil ┼či integral cu caractere latine (oferit de agentia de turism);

4) Rezervare de bilet avia, autocar tur-retur. Dac─â solicitantul c─âl─âtore┼čte cu autoturismul – certificatul de înmatriculare, permisul de conducere, cartea verde în original ┼či copiile (oferite de agentia de turism);
5) Confirmare din partea hotelului despre achitarea complet─â în avans. Aceast─â confirmare trebuie s─â fie emis─â de c─âtre hotel ┼či s─â con┼úin─â datele de contact, voucher-ul în original, ┼či copia, ┼či contractul cu agen┼úia de turism. (oferite de agentia de turism);

6) Dovada mijloacelor financiare proprii (extras din cont bancar în original)


- Va atentionam ca taxa consulara nu este returnabila!

- Prezenta turistului nu este obligatorie!

- Cosulatul este in drept sa va ceara si alte acte in afara celora mentionate mai sus

- Viza se elibereaza in decurs de 7 zile!


Taxa consulara – 75 €

TailandaTailandaTailandaTailanda

Capitala

Bangkok

Geografia

Clima - tropicala

Relief - muntos

Suprafaţa

131.957 đ║đ╝² 

Populaţie

65 444 371

Ora┼čele

Bangkok, Chang Mai

Valut─â

Bat

Viza

necesarđ░ 

Fusul orar

UTC + 7

Prefixul ţării

+885

Limbe

thailandeza, engleza

Consulatul Moldovei

Ta Yuan St., Office Building 2.4.2. Beijing

Tel: + 8610 65 32 54 94
Fax: + 8610 65 32 53 79

Cand vorbesc despre Tailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina prin care se pot observa pestii multicolori si corali; altii isi pot imagina Pattaya cu viata sa intensa de noapte. Si totusi Tailanda are mult mai multe lucruri de oferit; ea atrage mai multi turisti decat oricare alta tara din sud-estul Asiei prin imbinarea fericita dintre peisajele naturale, statiunile insorite, templele vechi si ospitalitatea oamenilor.

Capitala, Bangkok - este asezata in centrul tarii, la varsarea fluviului Chao Phraya in apa Siamului si este numita  "Venetia Orientului" datorita nenumaratelor canale care o strabat si mai ales a "gondolelor", adevarate tarabe plutitoare pline cu produse care se vand chiar pe apa. Bangkok-ul are peste 400 de temple, dar splendoarea capitalei este Marele Palat, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Bangkok-ul este un oras zgomotos, cu o multime de locuri unde va puteti distra, unde puteti incerca diverse produse culinare sau unde puteti asista la un meci de box thailandez.

Phuket - este cea mai mare dintre insulele Tailandei. Pe langa hoteluri, restaurante si magazine, Phuket are un bogat acvariu cu pesti exotici si o gradina botanica. La Nakhon Pathom se afla pagoda Pra Pathom Chedi este cel mai inalt monument budist din lume cu o vechime de aproximativ 1.000 de ani.

Pattaya - este cea mai cautata statiune turistica din Tailanda. Faimoasa pentru viata sa de noapte, in Pattaya puteti insa practica schi nautic, surfing, puteti vizita insulele de corali, puteti juca golf sau puteti lua parte la Pattaya Festival care are loc in luna aprilie.

Tailanda este destinatia potrivita pentru toate gusturile si bugetele. VizeVersiune de tipar