Catalog

România - Stațiunea Sovata!

România - Stațiunea Sovata!România - Stațiunea Sovata!România - Stațiunea Sovata!România - Stațiunea Sovata!
transport

Romania balneara - Stațiunea Sovata!

NEW!!! Cursa directa autocar Chisinau - Sovata (statiune)! 

22.03.2018 - 28.04.2018

5 nopți / 6 zile

Sovata este o stațiune pentru orice sezon, recunoscută la nivel European, încă din anul 1850. Lacurile cu ape clorurate și sodice - cât și nămolul din ele - au proprietăți terapeutice pentru o multitudine de afecțiuni, în special pentru afecțiunile ginecologice. Înconjurată de dealuri împădurite cu fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi și stejari, cât și de Muntele de Sare, stațiunea oferă posibilități excelente și pentru odihnă și relaxare. Clima este subalpină, cu veri răcoroase și ierni blânde.

 

Preț în EUR per persoană în cameră dublă pentru 5 nopti / 6 zile:

BB - doar mic dejun | HB - mic dejun si cina | FB - pensiune completa


* Hotel FAGET 2* - 90 EUR (BB) 

Include: cazare cu mic dejun, acces nelimitat in perioada Duminica-Joi la centrul Spa modernizat din hotelul vecin Danubius Health Spa Resort Sovata**** - bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare , bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună,  cameră de relaxare, sala de fitness, halate de baie, gimnastică de dimineaţă în aer liber (în funcţie de condiţii meteorologice), gimnastică în grup în apă (exclusiv sâmbătă şi duminică), în timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu, închirierea halatelor de baie, taxă balneară, TVA.

 

* Hotel ALUNIS 3* - 170 EUR (HB)

Pretul de cazare include accesul nelimitat pe toata durata sederii la piscinele cu apa sarata sau apa dulce ale hotelului, saune si fitness.


* DANUBIUS SOVATA 4* - 225 EUR (BB) | 305 EUR (HB) | 385 (FB)

Include:  acces nelimitat la centrul Spa  modernizat DHSRS****  - bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare , bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună,  cameră de relaxare, sala de fitness, halate de baie.

 OFERTA SPECIALA: pentru tururile din 10.04.18 - 27.04.18, pretul pachetului 5 nopti = 230 EUR (HB)


* DANUBIUS BRADET SUPERIOR 4* - 250 EUR (BB) | 335 EUR (HB) | 420 EUR (FB)

Include: acces nelimitat la centrul Spa  modernizat DHSRS****  - bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare , bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună,  cameră de relaxare, sala de fitness, halate de baie.

 

Aditional (la cerere) se achita:

- transport autocar: Chisinau – Sovata / Praid - Chisinau = 35 euro / pers

 

Detalii la telefon: 022 850-800, 079406295 

* Compania isi rezerva dreptul de a modifica pretul

Versiune de tipar