Serviciile
|
De la 09.00 - 17.00
|
Dupa 17.00 si zilele de odihna
|
Excursie de 40 minute
|
250 lei/pers
|
350 lei/pers
|
Meniul “Butoias cu placinte”
|
- Degustare 3 vinuri; 2 de calitate superioara alb
si rosu si 1 de consum curent de desert (din ulcior)
- Cite 0.2 litri de vin de fiecare tip pentru o persoana
- Gustare: asortata de placinte, fructe uscate,
miez de nucă sau alune, biscuiţi.
- Excursia, degustarea vinului (fourchette) - durata 1 ora.
|
360 lei/pers
|
460 lei/pers
|
Meniul „Studentesc”
|
- Degustare 4 vinuri (1 st. vin alb consum curent
la ulcior, 1 L vin alb calitate superioara la ulcior, 1 sticla vin rosu consum curent,1 sticla spumant alb) x 5 pers.
- Gustare: Aperitiv (pastr, salam, cascaval,
castr rosii), clatite dulci umplute cu fructe, orez cu frigarui de pui cu sos.
- Excursie,degustare vinului,masa - durata 2 ore.
|
450 lei/pers
|
550 lei/pers
|
Meniul “Vegetarian”
|
- Degustare 4 vinuri (1 sticla vin alb calitate
superioara, 1.5 L vin rosu c/s la ulcior, 1 sticla vin rosu calitate
- superioara,1 st. vin desert consum curent ) x 5 pers.
- Gustare: asortata legume proaspete,
salata din cruditati (ardei dulci,sfecla rosie,morcov,ceapa),
- ciorba din legume, cartofi cu ciuperci la cuptor, prune cu nuci.
- Excursie,degustare vinului,masa - durata 2 ore.
|
500 lei/pers
|
600 lei/pers
|
Meniul ”Moldova din sticla”
|
- Degustare 5 vinuri; 2 de calitate superioara
alb si rosu si 1 de consum curent desert, 1 Rose consum curent (din sticla) , 1 spumant
- Aperitiv (rulada de pui, bujenina, limba de vita,
cascaval, castraveti, rosii) zeama moldoveneasca, mamaliga cu tocanita de pui si brinza de oi, desert.
- Excursia, degustarea vinului - durata 2 ore
|
600 lei/pers
|
730 lei/pers
|
Meniul "Moldova la ulcior"
|
- · Degustare 3 vinuri; 2 de calitate superioara
alb si rosu si 1 de consum curent de desert (din ulcior) cite 0.5 litri de vin de fiecare tip pentru o persoana
- · Aperitiv (salam, pastrama, cascaval, castraveti,
rosii) zeama moldoveneasca, mamaliga cu tocanita
- · de porc sau pui si brinza de oi.
- · Excursia, degustarea vinului - durata 2 ore
- · Suvenire ( vin alb c/c+vin)
|
620 lei/pers
|
750 lei/pers
|
Meniul „Struguras”
|
- · Degustare 7 vinuri (2 calitate superioară, 1 pastrat
în colecÅ£ie, 3 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers.
- · Asortata cascaval, miez de nuca, fructe uscate.
- · Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
|
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) fara suvenire
|
590 lei/pers
|
740 lei/pers
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) cu suvenire (vin alb c/s+rosu c/s)
|
680 lei/pers
|
830 lei/pers
|
Meniul „De Post”
|
- Degustare 4 vinuri ( 1 sticla vin calitate/superioara
alb, 1.5 L vin rosu c/s la ulcior, 1 st vin rosu pastrat colectie, 1 st vin alb colectie) x 5 pers.
- Gustare (asortata legume coapte, salata
din cruditati (ardei dulci,sfecla rosie,morcov,ceapa )
- fasolita, cartofi inabusiticu ciuperci in ulcele, prune cu nuci)
- Excursie,degustare vinului,masa-durata 2 ore
|
650 lei/pers
|
800 lei/pers
|
Meniul „Taranesc”
|
- Degustare 7 vinuri, (2 calitate superioară,1 sticla
consum curent de desert, 1 pastrat în colecÅ£ie, 2 colecÅ£ie (alb si rosu), 1 spumant x5 pers.
- Gustare: Asortata legume, asortata placinta
Milestii Mici, asortata de mezeluri, cartofi cu carne la cuptor
- Excursia, degustarea vinului, masa – durata 2 ore
|
|
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) fara suvenire
|
700 lei/pers
|
820 lei/pers
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) cu suvenire (vin rosu c/s+spumant alb)
|
790 lei/pers
|
940 lei/pers
|
Meniul „Expres”
|
- Degustare 6 vinuri (2 consum curent, 2 calitate
superioara, 1 pastrat colecţie 1 spumant) x 5 pers.
- Gustare: „Doina”, Asortata mezeluri,
frigărui de pui cu salata, cartofi fierti, julien, fructe)
- Suvenire (1 sticlă vin alb consum curent +1 sticla
vin rosu consum curent)
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
690 lei/pers
|
800 lei/pers
|
Meniul „Traditional”
|
- Degustare 5 vinuri (2 consum curent, 1 pastrat în colecÅ£ie,
1 colecţie, 1 spumant) x 5 pers
- Asortata mezeluri , asortata placinta Milestii Mici,
cartofi infasurati cu becon la cuptor si legume, coapte, desert
- Suvenire : vin alb de colectie + vin rosu calitate superioara
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
700 lei/pers
|
820 lei/pers
|
Meniul „Nistru”
|
- Degustare 6 vinuri (2 calitate superioară,
1 pastrat în colecÅ£ie, 2 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers
- Asortata legume, asortata peste,
asortata placinte, supa de legume, file de peste alb cu cartofi cu sos , salata din fructe de mare.
- Excursia, degustarea vinului, masa – durata 2 ore
|
|
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) fara suvenire
|
700 lei/pers
|
800 lei/pers
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) cu suvenire (vin rosu colectie+spumant alb)
|
920 lei/pers
|
1070 lei/pers
|
Meniul „Clasic”
|
- Degustare 7 vinuri, (2 calitate superioară,
1 consum curent desert,1 pastrat în colecÅ£ie, 2 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers
- Gustare :Gustare „Doina”, asortată carne
(rulada din pui, bujenina, limba), plăcinte, file de pui spicusor cu, becon si cartofi fierti (sau orez), fructe)
- Suvenire (1 sticlă vin roşu calitate superioara,
1 sticlă spumant alb)
- Excursia, degustarea vinului, masa – durata 2 ore
|
785 lei/pers
|
900 lei/pers
|
Meniul "National la ulcior"
|
- Degustare: 2 vinuri de calitate superioara
alb si rosu, 1 vin de desert de consum curent (din ulcior cite 0.5 L la o persoana)
- Gustare: Gustare Doina, asortata legume coapte,
asortată de carne, plăcinte, mamăliga cu medalion de vita cu sos, sarmale moldoveneşti, fructe, prune cu nuci).
- Suvenire (1 sticlă vin calitate superioara
rosu, 1 sticlă Spumant alb)
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
900 lei/pers
|
1000 lei/pers
|
Meniul „Codru”
|
- Degustare 7 vinuri ,(2 calitate superioară, 1 pastrat
în colecÅ£ie, 3 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers
- Aperitiv (salam, pastrama, cascaval,
castraveti, rosii), asortata de placinte, soleanca, cotlet de porc cu cartofi copti si salata de varza sau piept de porc infasurat in varza.
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
|
|
Total, lei/persoana ( inclusiv TVA) fara suvenire
|
810 lei/pers
|
930 lei/pers
|
Total, lei/persoana (inclusiv TVA) cu suvenire (vin alb de colectie+spumant alb)
|
960 lei/pers
|
1110 lei/pers
|
Meniul „Doina”
|
- Degustare 7 vinuri (2 calitate superioară,
1 pastrat în colecÅ£ie, 3 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers.
- Asortata; legume, asortata rulada, legume coapte,
asortata de cascaval, carne coapta de miel sau de rata, mamaliga, smintina, scrob.
- Excursia, degustarea vinului - durata 2.5 ore
|
|
|
Total, lei/persoana (inclusiv TVA) fara suvenire
|
950 lei/pers
|
1100 lei/pers
|
Total, lei/persoana (inclusiv TVA) cu suvenire (vin desert „Margaritar” + vin rosu c/s)
|
1050 lei/pers
|
1200 lei/pers
|
Meniul" Milestii Mici"
|
- Degustare 7 vinuri (2 calitate superioară,
1 pastrat în colecÅ£ie, 3 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers
- Asortata; carne (rulada pui, vita, porc),
doina, asortata cascaval, salata din piept de pui, asortata placinta Milestii Mici, frigarui de porc cu salata sau legume coapte,clatite (brinza, cartofi), prajitura.
- Suvenire: vin rosu pastrat in colectie + vin colectie alb
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2.5 ore
|
1600 lei/pers
|
1700 lei/pers
|
Meniul „Prezidential”
|
- Degustare 6 vinuri (1 calitate superioara,
1 pastrat în colecÅ£ie, 3 colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers.
- Asortata de legume, asortata de peste,
asortata de carne, asortata de fructe de mare, asortata de placinte, salata din carne (cu ulei), asortata de cascaval, steak sau frigarui de vita sau peste la gratar cu legume coapte, sarmale moldovenesti, fructe, desert.
- Suvenire : vin de desert de colectie + vin spumant alb
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 3 ore
|
2200 lei/pers
|
2300 lei/pers
|
Meniul "1"
|
- Degustare 5 vinuri (1 vin consum curent, 2 calitate
superioara, 1 pastrat în colecÅ£ie, 1 spumant) x 5 pers.
- Gustari: Aperitive (salam, pastrama, cascaval,
castraveti, rosii), file de pui infasurat cu becon si legume coapte si sos, fructe
- Suvenire : vin rosu calitate superioara + vin spumant alb
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
550 lei/pers
|
650 lei/pers
|
Meniul „2”
|
- Degustare 6 vinuri (1 vin consum curent, 1 calitate
superioara, 1 pastrat în colecÅ£ie,2 vinuri de colectie 1 spumant) x 5 pers.
- Gustari: Aperitive(salam, pastrama, cascaval,
castraveti, rosii), ceafa de porc inabusita cu cartofi copti si muraturi, asortata de placinte
- Suvenire : vin rosu pastrat in colectie + vin spumant alb
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
850 lei/pers
|
950 lei/pers
|
Meniul „3”
|
- Degustare 5 vinuri ( 2 calitate superioara, 1 pastrat în
colecţie,1 vin de colectie 1 spumant) x 5 pers
- Gustari: Asortata de cascaval cu nuci, asortata
de fructe de mare, salata din cruditati, somon copt cu legume coapte si sos
- Suvenire : vin Roze de Milestii Mici +
vin alb calitate superioara
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
950 lei/pers
|
1050 lei/pers
|
Meniul "4"
|
- Degustare 5 vinuri ( 2 vinuri de consum curent,
1 desert, 1 sec), 2 vinuri de colectie, 1 spumant) x 5 pers
- Gustari: Asortata de carne, asortata de placinte,
steak de vita cu legume coapte (sau orez) si sos, desert
- Suvenire : Vin alb de colectie +
vin rosu calitate superioara
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
800 lei/pers
|
930 lei/pers
|
Meniul "5"
|
- Degustare 6 vinuri ( 1 vin de consum curent, 1 vin calitate
superioara, 3 vinuri de colectie, 1 spumant) x 5 pers
- Gustari: Asortata de carne, asortata de placinte,
steak de vita cu legume coapte (sau orez) si sos, desert
- Suvenire : Vin alb de colectie +
vin rosu calitate superioara
- Excursia, degustarea vinului, masa - durata 2 ore
|
900 lei/pers
|
1030 lei/pers
|