Catalog

Contract / Cerere de rezervare


       Compania TRAVEL PLANET işi exprimă respectul şi va invită la cooperare, care, dupa parerea noastra, va fi una fructuoasă şi reciproc avantajoasa.

       Compania noastra sta la dispozitia Dvs cu o gama larga de destinatii atit de vara cit si iarna, tururi excursianale, programe de tratament, organizarea evenimentelor, etc.

Principala destinatie pe care o promovam este Grecia: Halkidiki, Pieria, ins. Tassos, ins. Corfu, ins. Zakynthos, ins. Santorini si Mykonos, ins. Rodos, Kos si Creta, Attika, Peloponnese, ins. Evia, Kalambaka, Kastoria, Atena si Thessaloniki precum si orice alta regiune din Grecia.

In sezonul de vara va oferim si alte destinatii precum: Spania (Costa Brava, Dorada, Costa del Sol, ins. Canare), Italia (costa del Ulise, Sardenia), Cipru, Cehia (pachete balneare cit si excursii), etc.

Iarna va punem la dispozitie: Austria, Bulgaria, EAU, India (Goa), Sri Lanka, Maldive, Cuba, etc.

Noi oferim o varietate de servicii, incepand cu cazare la hoteluri, excursii, tratament, transport etc. finisand cu organizarea evenimentelor, precum sunt casatoriile, in cele mai mici detalii. 

Compania noastra detine un parc de 2 autobuse (SETRA 417 HDH).
Mentionam faptul ca operam cursa sezoniera Chisinau - Halkidiki.

Termeni şi condiţii de colaborare:
Semnarea contractului
:  cooperarea noastră începe cu semnarea contractului de colaborare, se prezinta licenta de turism. După încheierea cotractului compania dvs. poate vinde produsul Travel Planet şi beneficia de comisionul oferit.

Pentru a rezervare vă rugăm să completaţi formularul - Cerere de Rezervare.

Toate tarifele menÅ£ionate pe site sunt în euro (in caz ca nu se specifica altceva) si contin comision cedat agentiilor (in caz ca nu se specifica altceva).

Plata pentru servicii: plata pentru serviciile noastre se va efectua in baza contului spre plata, prin transfer bancar sau achitare la casieria companiei noastre.

In cazul modificarii costului de servicii, din cauza schimbarii ratelor de impozitare, sau a cursului monedei naţionale a Republicii Moldova, Travel Planet are dreptul de a modifica pretul serviciilor turistice.

     Compania isi asuma angajamentul sa asiste partenerii sai in vederea obtinerii vizei turistice (pentru statele pentru care viza este necesara) si sa ofere toate actele necesare pentru aceasta (in cazul in care prezenta turistului este obligatorie) sau sa deschida viza desinestatator in cazul consulatelor unde Travel Planet detine acreditare. Toate actele necesare pentru obtinerea vizelor precum si statele cu regim de viza pentru cetatenii moldoveni sint afisate pe site-ul Travel Planet (vezi compartiment vize pentru fiecare tara).

Contractul de colaborare (turism) il puteti gasi aici

Suntem întotdeauna bucuroşi să răspundem la toate întrebările dvs!

Departamentul pentru lucrul cu agenţiile, manager responsabil:
Irina Alexa (Agencies & IT Manager)
Tel:
  (+373 22) 850 800 / (+373)79850-800 / (+373) 79406295
Primary e-mail:
irina.alexa@travelplanet.md
Secondary e-mail: reserve@travelplanet.md

Versiune de tipar